Ce provoaca erectia

Exista numeroase circumstante ce provoaca erectia la barbat. Cea mai evidenta si ma usor de demonstrat consta in stimularea penisului (mangaierile din primul cerc) in special pe punctele cele mai sensibile ale glandului, frenul si coroana. Acest tip de stimulare are efect garantat de fiecare data, iar rezultatul va fi reprezentat de erectia barbatului aproape imediata.

Dar erectia la barbat se poate obtine si prin stimularea tuturor punctelor de pe corp. Se stie ca imbratisarea sau doar atingerea mainii unei femei poate provoca erectia penisului. Avand erectie de indata ce este atins, barbatul are intotdeauna chef sa faca dragoste, chiar daca partenera nu se gandeste la asta. Barbatului care stie ca erectia este un reflex automat ii revine sarcina de a nu-i da curs automat.

Stimularea si erectia apare bineiteles si in cazul in care contactul este extrem de excitant, sarutul pe gura de exemplu. Aici excitatia poate fi foarte puternica, chiar si pe femeie acest tip de sarut o excita. Toate simturile barbatului, atunci cand sunt stimulate, pot provoca erectia barbatului: vederea unei femei in carne si oase sau a unei imagini cu o femeie are puterea de a declansa o erectie. De aici revistele cu femei goale si filmele porno cu femei care se dezbraca. Da, stimulii erotici vizuali sunt cei care provoaca erectia la barbat de cele mai multe ori.

Si vocea unei femei poate avea un efect excitant, in special vocea femeii dorite, sau vocea cu intonatii calde, o voce mai cu seama lenta, putin grava, aproape soptita, evocand intimitate, confidente, placere.

In sfarsit, mirosul unei femei poate provoca o erectie. Feromonii emisi de femeie ating narile barbatului si stimuleaza creierul fara voia lui. Si iata-l pe barbat, dintr-odata, euforic, in erectie. Stim ca moleculele odorifere sunt mesagerii cei mai primitivi si eficace ai dorintei sexuale. Ele trezesc in barbat trecutul indepartat, de animal preistoric, apoi, de vanator preistoric.

Uneori, barbatul nu are nevoie de niciunul dintre simturile sale (pipait, miros etc), este de ajuns sa rememoreze o imagine pentru a provoca o erectie. Sau sa viseze, sa aiba o fantezie. Aceasta erectie este pur psihogena (adica stimulii erotici lucreaza la nivelul psihologic). In cazul fanteziile regasim triumful imaginii, caci imaginile sunt cele care ne revin sau pe care le fantasmam, nu mirosurile sau vocile. Si mai uimitoare sunt reactiile nocturne, care se intampla spre dimineata si care se numesc si erectii matinale.

Atunci cand toti stimulii enumerati mai sus nu provoaca erectia barbatului, iar stimularea acestuia nu are un efect excitant, chiar daca vorbim de excitatia ce poate fi foarte puternica, inseamna ca este momentul sa se apeleze la produse pentru imbunatatirea libidoului masculin.

Comentariile utilizatorilor

Comenteaza si tu despre ' Ce provoaca erectia '

Nume:
Email:
Comentarii:
Cod securitate: 3 + 1
 
 

© 2010 Ce provoaca erectia articol informativ cu referire la .

Cosul tau de cumparaturi

Acum aveti: 0 produse, pret 0 RON

TRIMITE SAU MODIFICA COMANDA

Produse recomandate

tablete potenta Venicon

Tablete Venicon

crestere potenta Viamax

Viamax Pure Power

potenta crestere erectie Viapro

Tablete Viapro

crestere potenta si erectie Viamax

Viamax Power Tabs

Intreaba un sexolog

intrebari sexolog