Erectia si bolile de inima

Erectia si activitatea sexuala este renumita ca fiind nociva pentru inima, fiind obositoare. Este adevarat ca ea ridica tensiunea, accelereaza ritmul inimii si face sa se secrete adrenalina. Sa subliniem ca mai degraba partenerele sunt angoasate de efectele nocive, caci au auzit tot felul se povesti despre morti subite in timpul actului sexual. La drept vorbind, o relatie sexuala „medie" corespunde urcatului a doua etaje, ceea ce nu este un efort excesiv.

Chiar cardiologii recomanda cardiacilor si in special celor cu boli coronariene sa aiba o activitate fizica (mars, jogging, sporturi usoare) in scopul de a mentine inima si erectia intr-o stare buna de functionare. Isi consilieaza pacientii sa-si continue viata sexuala cu moderatie, desigur, fara a cauta performante. Fac exceptie insuficienta cardiaca severa (edeme ale membrelor inferioare, edeme ale plamanilor, tahicardie, sufocare) care trebuie sa se abtina de la orice efort, dar nu sunt interzise mangaierile, saruturile si alte manifestari de senzualitate si tandrete.

Erectia si bolile de inima nu se exclud una pe alta, chiar daca ai o erectie slaba asta nu inseamna ca efectul pe care bolile ce afecteaza inima ta trebuie sa te descurajeze. Poti sa ai o viata sexuala activa implinita chiar daca suferi de anumite boli de inima.

In domeniul afectiunilor coronariene, atat de raspandite, temerile pacientilor sunt cele mai mari: in acest caz, teama cea mare este moartea subita. in realitate statisticile arata ca activitatea sexuala nu este responsabila decat de un infarct din o suta. Riscul este mai mic la barbatii care practica o activitate fizica regulata sau care fac dragoste mai des, caci inima este antrenata. Cardiologii le vor recomanda cardiacilor coronarieni sa-si urmeze viata sexuala, cu conditia sa nu faca excese.

Adeseori pacientii cu boli de inima sunt atinsi de disfunctii erectile, adica o erectie slaba, caci nu doar arterele coronariene sufera, ci toate vasele din corp si implicit cele ale penisului. Dar, acum o stiti, nu se recomanda sa se administreze un IPD (Viagra) unui coronarian deoarece un astfel de bolnav este tratat cu derivati nitrati, care nu sunt compatibili cu inhibitorii (risc de accident grav). Tratamentul in cazul unui coronarian este injectia intracavernoasa. Cel mai bun mijloc de relatie sexuala este in acest caz mangaierea interioara, care se poate practica cu putina oboseala si multa voluptate.

Nu lasa bolile de inima sa intervina in viata ta sexuala, iar pentru probleme legate de o erectie slaba foloseste produsele stimulatoare naturale ce nu au efecte adverse.

Comentariile utilizatorilor

Comenteaza si tu despre ' Erectia si bolile de inima '

Nume:
Email:
Comentarii:
Cod securitate: 4 + 10
 
 

© 2010 Erectia si bolile de inima articol informativ cu referire la .

Cosul tau de cumparaturi

Acum aveti: 0 produse, pret 0 RON

TRIMITE SAU MODIFICA COMANDA

Produse recomandate

tablete potenta Venicon

Tablete Venicon

crestere potenta Viamax

Viamax Pure Power

potenta crestere erectie Viapro

Tablete Viapro

crestere potenta si erectie Viamax

Viamax Power Tabs

crestere potenta crema Viamax

Crema Viamax Masculine

Intreaba un sexolog

intrebari sexolog