Imbunatatirea vietii sexuale

Una dintre cele mai mari placeri sexuale este de a avea un orgasm, de aceea imbunatatirea vietii sexuale este un aspect foarte important, chiar crucial la un moment dat in viata unui cuplu normal. Exista o multitudine de lucruri pe care le puteti face pentru a multiplica, a extinde si a intensifica placerea - descoperiti mai multe in carti, exercitii fizice, diferite pozitii, atitudini ale mintii si asa mai departe.

Ce poate face barbatul pentru imbunatatirea vietii sexuale ?

Cu cat ejacularea intarzie mai mult, cu atat va avea mai multa satisfactie sexuala, asadar primul lucru pe care un barbat trebuie sa-l faca este sa-si controleze orgasmul. Asta va ajuta partenera sa aiba orgasme mai bune si mai multe. Prin orgasme mai bune intelegem orgasme mai puternice si mai profunde. Barbatul si ejacularea ce intarzie reprezinta un aspect important deoarece el controleaza cat dureaza actul sexual. De multe ori din cauza ca barbatul nu intarzie ejacularea suficient de mult femeia nu poate fi stimulata indeajuns pentru a atinge orgasme mai bune.

Amanarea momentului orgasmului inseamna ca acesta va fi mult mai intens. A sti cand sa ejaculezi este cheia pentru a avea orgasme multiple. Pentru a dobandi acest control, el poate urma un simplu exercitiu: sa se masturbeze singur sau ca parte a cuplului si sa incerce a indica cu precizie si de a identifica cum se simte in timp ce se apropie de orgasm.

Ce poate face femeia pentru imbunatatirea vietii sexuale ?

Pentru a o ajuta sa ajunga la orgasm mai repede si pentru a fi capabila sa-si simta partenerul inauntrul ei, in timpul penetrarii ea poate sa-si contracte muschii vaginali in jurul penisului in asa fel incat sa exercite mai multa presiune asupra lui.

Daca ea doreste sa aiba mai mult de un orgasm, lucru pe care oricare femeie il poate face, va trebui sa-si foloseasca atat corpul, cat si psihicul, dar depinde si de dispozitie. La atingerea primului orgasm n-ar trebui ca ea sa se ghemuiasca de parca totul s-ar fi terminat, concentrandu-se asupra acelui unic moment de placere. Trebuie ca ea sa-si doreasca sa continue, sa fie constienta de toate simturile ei, desi, pentru a continua, ambii parteneri trebuie sa-si doreasca sa continue actul sexual.

Comentariile utilizatorilor

Comenteaza si tu despre ' Imbunatatirea vietii sexuale '

Nume:
Email:
Comentarii:
Cod securitate: 1 + 9
 
 

© 2010 Imbunatatirea vietii sexuale articol informativ cu referire la .

Cosul tau de cumparaturi

Acum aveti: 0 produse, pret 0 RON

TRIMITE SAU MODIFICA COMANDA

Produse recomandate

tablete potenta Venicon

Tablete Venicon

eliminare ejaculare Stud Forte

Spray Delay Forte

potenta crestere erectie Viapro

Tablete Viapro

control ejaculare precoce crema Orgasmus Stopper

Crema Orgasmus Stopper

stimulare sexuala Viamax Female Warm

Crema Viamax Female Warm

Intreaba un sexolog

intrebari sexolog