Aceasta sectiune ofera solutii pentru probleme de potenta si erectie barbat prin intermediul produselor specializate si atent selectionate. Indiferent de cauzele care iti provoaca disconfort, varsta si stilul de viata pe care il ai si tu poti elimina toate problemele de erectie si potenta care iti umbresc performantele sexuale, marind astfel increderea in tine, starea de excitatie precum si satisfactia in cuplu. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa alegi ceea ce crezi ca se potriveste mai bine nevoilor tale.

Viamax Pure Power

afrodisiac crestere potenta

Tablete 100% naturale ce contin plante cu un efect puternic afrodisiac pentru barbatii dornici de imbunatatirea performantelor sexuale. Viamax Pure Power este noul, imbunatatitul Viamax, eficient in combaterea impotentei.


Pret total cu tva inclus : 45.00 Ron
» crestere potenta Viamax

Viamax Power Tabs

crestere erectie viamax

Un afrodisiac natural sub forma de tablete ce ajuta la imbunatatirea performantelor sexuale a barbatului. Viamax Power Tabs este un stimulent sexual puternic dedicat barbatilor ce-si doresc crestere potentei penisului.


Pret total cu tva inclus : 50.00 Ron
» crestere potenta si erectie Viamax

Tablete Viapro

potenta, crestere erectie

Tablete cu o compozitie 100% naturala ce ajuta la imbunatatirea potenei penisului si cresterea erectiei. Viapro este un stimulent sexual masculin ce ajuta la mentinerea erectiei puternice pe interg parcursul actului sexual.


Pret total cu tva inclus : 52.00 Ron
» potenta crestere erectie Viapro

Tablete Viamax Energizer

performante sexuale Viamax

Tablete ce vin in ajutorul partenerilor, oferindu-le marirea placerilor sexuale. Viamax Energizer este un supliment nutritiv natural ce ajuta la imbunatatirea performantelor, amandoi avand parte de mai multa placere.


Pret total cu tva inclus : 36.00 Ron
» marire placere sexuala Viamax

Gel Viamax Maximum

potenta si sensibilitate penis

Cu Viamax Maximum gel, potenta va creste si erectia va suferi o imbunatatirea uimitoare, placerile sexuale fiind mult mai mari pentru amandoi. Recipientul contine 70 ml gel Viamax Maximum.


Pret total cu tva inclus : 89.00 Ron
» gel crestere potenta Viamax Maximum

 

© 2010 drepturi rezervate, produse probleme potenta

Cosul tau de cumparaturi

Acum aveti: 0 produse, pret 0 RON

TRIMITE SAU MODIFICA COMANDA

probleme potenta info

Comanda telefonic oricand

comanda telefonic probleme potenta

Comanda pe Yahoo Messenger

Comenzi discrete si rapide

probleme potenta confidentialitate si discretie

Cere sfatul unui specialist

sfaturi de specialitate probleme potenta

Pune intrebari unui sexolog