Sex si relatii

Multi oameni cand vorbesc despre sex si relatii de cuplu, va vor spune ca atunci cand amesteca sexul cu dragostea, calitatea sexului creste extraordinar de mult. Totusi, unii oameni spun ca pentru sex salbatic pasional e nevoie cel mai adesea ca partenerul sa fie o persoana complet necunoscuta - pe care cu siguranta nu o iubesc. Cu alte cuvinte, iubirea afecteaza sexul, daca privim in ansamblu ceea ce inseamna sex si relatii de cuplu. Prezenta sau absenta iubirii face diferenta. Trebuie sa descoperiti singur daca in cazul dumneavoastra aveti nevoie de iubire pentru a va bucura de sexul extatic.

Ganditi-va cum a fost inceputul unei relatii pe care ati avut-o (sau pe care o aveti). Poate ati intretinut raporturi sexuale inainte sa fiti sigur ca sunteti indragostit.

Cum v-a afectat acest lucru relatia?
S-a bazat relatia dumneavoastra pe sex?
Sau a inflorit, transformandu-se in dragoste?

Unii oameni cred ca atunci cand e vorba de sex si relatii daca membrii unui cuplu asteapta (cateva luni sau, poate, un an) pana simt ca se iubesc pentru a intretine raporturi sexuale, atunci relatia lor va deveni mai profunda, fara sa se bazeze pe sexul salbatic si pasional. De asemenea, cand asteptati pana va indragostiti, sexul poate fi mai intens si poate avea un sens mai profund. Daca sunteti indragostit de cel(cea) cu care faceti sex si aveti relatii de cuplu, puteti privi partenerul(a) direct in ochi si simti o legatura stransa intre voi. Unii oameni simt ca se contopesc unul cu altul in timp ce fac sex daca se iubesc. Nu e ca si cand „ar face-o" pur si simplu. Sexul salbatic fara sa-ti iubesti partenerul(a) poate fi „bam, bam, mersi madam". Sexul cand iti iubesti partenerul (a) inseamna „sa faci dragoste".

Daca sunteti genul de persoana careia ii place cand partenerul o priveste in ochi si ii spune „te iubesc" in timp ce fac sex, atunci veti prefera probabil sa intretineti raporturi sexuale cu o persoana pe care o iubiti si care va iubeste. Daca sunteti indragostit, sexul nu are de-a face intotdeauna cu iubirea.

Indiferent daca preferati sa fiti indragostit(a) inainte sa faceti sex sau preferati sa faceti sex fara sa va luati vreun angajament, faceti-va singur(a) un bine si incercati sa gasiti parteneri care doresc acelasi lucru ca si dumneavoastra, pentru ca in caz contrar veti fi dezamagit) sau va veti dezamagi partenerul(a).

Chiar daca vorbim despre sex si relatii de cuplu, calitatea sexului in relatii trebuie sa fie pe cat posibil maxima fie ca va place doar sexul salbatic si pasional, sau sunteti o fire mai linistita.

Comentariile utilizatorilor

Comenteaza si tu despre ' Sex si relatii '

Nume:
Email:
Comentarii:
Cod securitate: 2 + 9
 
 

© 2010 Sex si relatii articol informativ cu referire la .

Cosul tau de cumparaturi

Acum aveti: 0 produse, pret 0 RON

TRIMITE SAU MODIFICA COMANDA

Produse recomandate

tablete potenta Venicon

Tablete Venicon

eliminare ejaculare Stud Forte

Spray Delay Forte

stimulent sexual Viamax Desire

Tablete Viamax Desire

crestere potenta si erectie Viamax

Viamax Power Tabs

control ejaculare precoce crema Orgasmus Stopper

Crema Orgasmus Stopper

stimulare sexuala Viamax Female Warm

Crema Viamax Female Warm

Intreaba un sexolog

intrebari sexolog